Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Text/omslag© Notarius publicus


DOMINOEFFEKTENS KONSEKVENSER PÅ ARTRIKEDOMEN

I homo sapiens sällsamma gemen-
skap däri arvsanlagens frätande
neuroser äter på dess art likt para-
siter på ett värddjur i den nerärvda
genbankens stamträd vars arvs-
massas dysfunktionalitet sprider
sig likt ett virus i de högre kastens
societet där materiens överflöd och
andens fattigdom med incestuös
nepotism framkallar den amoraliska
destruktivitet som infekterat mänsk-
lighetens släktträd genererar sig den
artificiellt onaturliga processen sig
till ett självmord på den egna arten.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-05-26 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP