Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lysrörs bländande bländverk


For real though.
"Lägg alla kort på bordet."
Alla dåliga frisyrer, röda ögon med blixt.
Alla selfies i fel badrumsljus, dåligt filter.
Alla tvåor och slumpmässiga vänd-tior.
Ha ett ess i ärmen ibland.

Poppa upp som en joker i kortleken!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-26 21:31



Bookmark and Share


  BenGust VIP
ess i ärmen ibland
och trumf på hand
2021-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP