Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar av lycka


Berusad av vårluft

Lyckliga tankar

lyckliga känslor

vårens blommiga dofter

röra sig genom lövportaler

omslutas av naturens kärlek

visst bär jag vemodstankar och saknad

men våren gör känslor starka och levande

suddar skuggor lite diffusare




Fri vers av Maiah VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-27 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP