Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuppjerk


jag är inte lessen
bara
stängd glittrar jag här

obegripligheternas
garn

i allting mellan tingen
slipar jag
en bok i bröstet

lilla söta fröken fräken
och integralkalkylens kammare




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-27 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm