Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktbar


Ett regntungt land
stabiliserade mitt val

Bygga nytt trots att jag inte vet
vad som komma skall

Angripa saken från ett annat håll
ha förtröstan att guidningen är rätt

Fast jag inte ser hur den pusselbiten
kommer att passa

Men förstå att jag inte alltid kan se
hela bilden innan den börjar ta form

Och tro att min vision
bär frukt









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-27 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP