Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Dagen efter

dagen efter
den andra sprutan
en ny sorts ro

grå morgon
med ett eget ljus
öppnar fönstret
försiktigt
mot fågelsången




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-27 10:38



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Varje nytt steg måste tas försiktigt,
som du skriver i din vackra dikt.
Jag tycker mycket om den.
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP