Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt...

Elektriker via jobb kom på
hur han lättast en käresta kan få
bara att sätta in
uti tidningen sin
en kontaktannons ger väl god ström då...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-27 12:52



Bookmark and Share


  ULJO
Närkontakt.

2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt