Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Hur mycket är
Längtan värd
Hur många ärr
Är kärlek värd
När i tiden
Ger vi upp?

Hur ont
Är väntan värd
Hur stark
Ska kärlek vara..

Min längtan är
Din.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-27 15:28



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
<3
2021-05-27

  SatansSon VIP
det finns wen brud jag aldrig kan få. hon blir aldrig äldre än 15 och jag aldrig äldre än 64.
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP