Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor

Först kommer känslan
som en lätt smekning
över bröstet

Den tar min uppmärksamhet
från förnuftets tankar
den leker och dansar
sprider harmoni i min kropp

som den första ömma
kyssen i förälskelsen
lockar till dårskap
i lyckligorus

Våren har kommit
Våren är här
Nu ställer den sig på vacklande ben
i solskenet

Mitt blod brusar
som bäckens smältvatten
längtar efter ödet
som tar mig till dig

När våra läppar möts
upplöses all min visdom
om världens förgänglighet

som fjärilens vingar
klipper dina ögonfransar
du får all min uppmärksamhet

du skrattar och faller ner i min famn
blommorna ler åt oss
när vi omfamnas

sagor betättas om igen
och igen
livet kan bara levas en gång
och döden sätter dess punkt




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-27 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard