Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RUTA ETT IGEN

Ruta ett igen

Den känns välbekant

Jag har varit här

och känt likadant

Det blev ett steg framåt

och två tillbaka

Det är nu det ska skakas

allt det där som kan skaka

 

Ruta ett igen

Ett par barnskor står

i en solkig vrå

och ett välkänt spår

leder in från snön

in i barndomsland

Skammen härjar vilt

som en präriebrand

 

Ruta ett på nytt

Jag har återvänt

Samma lådbil och

samma gamla slänt

Tittar under lugg

mönstrar grustaget

Har de andra sett?

Ser de ruta ett?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2021-05-27 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP