Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får man ta med sig huvet upp i himlen när man dör ?


Jag slår upp en whiskey och säger:




"ta av dig" !

Hon tar av skor, strumpor, kjol,
tröja, blus,
bh
trosor.

Jag slår upp en ny
och säger: "fortsätt" !

Hon tar bort
tår, fotblad, vader, knän, lår,
torso med tillhörande bröst,
underliv.

Med ena handen
tar hon sig nu för pannan,
den andra
hänger lättjefullt kvar
som en gripande förlängning
av vänster arm.

Efter den tredje whiskeyn
säger jag: "älskling,
nu går vi på bio".

Hand i hand
själ i själ.

Halvvägs upp i himlen.

Nåt att tro på.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-27 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP