Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kraft

Likt sommarsolen strålar
Så värmer den min kalla kropp
Likt vindens starka blås
Så ger den mig lyft till mina svaga lemmar
Likt naturens gröna grönska
Så ger den en insyn av skönhet
Till min mörka och cyniska blick
Likt havets brusande blå
Så ger den mig frid i mitt kaotiska sinne
Likt blommornas vackra mångfald av färger
Så ger den mig en blick åt ljuset gömd
Bakom den mörka världen
Och likt den mäktigaste orkanen
Så spränger den mitt hjärtas tjocka murar
Och svämmar över mig med havets mildhet
Innan jag simmar i dess oändliga värme
Omgiven helt omkring mig
Ty detta är kärlekens kraft
Det enda som kan rädda oss
Från vårt inre mörker




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-27 17:55



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fina tankar. Ja, jag tror också på kärleken !
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP