Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drunknar i mina frågor utan svar.

Regn regn regn...
en välsignelse
men också en förbannelse.
För mycket och för lite skämmer allt
sa alltid min mormor,
och så rätt hon hade och har.

Regn i lagom mängd ger liv åt allt
för mycket regn ger katastrof och död.
Vad eller vem är det som bestämmer
hur mycket regn som skall falla här
falla där, falla nu, falla sen?
Jag drunknar i mina frågor utan svar.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-27 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så dubbeltydiga tankar, en lekfullhet med ord och slutsatser. Mästerligt!
2021-06-21

  Öknens Ros VIP

2021-05-28

    Anna Ahlborg
Fint skriven och mycket existentiell dikt!
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP