Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattning

Varifrån kommer kraft? Varifrån kommer styrka?
I perioder köps den på nära håll, och i perioder är
den sällsynt. Jag har famlat i mörkret och gripit tag i tomt stoft. Stjärnorna har slaknat i mina kalla händer, och rosorna falnat. Fast, än finns ljus kvar! Sinnet bedrar ibland. Än finns hopp!
Livets köpkraft vrids upp ett hjärtslag, för varje god tankeskörd. Havets brus lenar det arga mumlandet i själens grund. Det finns tid, det finns möjligheter. Kunna borra sig in i en evig sommaräng och lita på årstidens växling, är den konst jag behöver. Ljusets värme har nått även mig...




Övriga genrer av Seasons
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-27 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons