Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om imorgon?

Vad händer
Om tiden tog slut imorgon
Om livet rann ur min kropp
Om hjärtat slutar att slå?

Kommer någon minnas mig
Att jag en gång levde
Att jag skrattade och grät
Att jag fanns där?






Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-28 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP