Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig begriplig

Jag bär på nattens frågor
och du på dagens svar
Du lyssnar på mig med ditt lugn
och din klokhet
Också när jag inget har att säga

För under alla frågor
som inte ställs
Under alla svar som kanske tvekar
finns en endaste önskan

Gör mig begriplig




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-28 07:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland vill jag vara obegriplig.
På pin kiv.
2021-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström