Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rättvisa världen



Ishockey-VM skulle ha spelats i Belarus
men flyttades till Riga i Lettland.
Bra !

Fotbolls-EM ska spelas i Ryssland.
Dåligt !

Belarus´ flyg får inte landa i EU.
Bra !

Synd att utlänningar i landet inte kommer hem.
Dåligt !

Kina är nya supermakten. Världen håller andan.
Uigurerna ska omskolas i koncentrationsläger.
Dåligt !

Kineser får tävla var som helst i idrott.
Dåligt !

Nordkorea drar sig ur Japan-OS i sommar !
Fegt...dåligt....bra....?!

Befolkningen svälter och torteras.
Skitdåligt !

Vad har Ryssland, Israel och Australien gemensamt ?
De får tävla i sång i Eurovisionen varje år. Med pengars hjälp.
Dåligt !

Italiens vinnarlåt i år var den mest
aggressiva, skrikhalsiga, Mussolini-
fascistiska skitlåten jag hört i tävlingens historia.
Dåligt !

Sverige är bra.
Löfven ryter till mot Lukasjenko.
Bra !

Finlands politik i coronatider och sätt
att skingra organiserad brottslighet
överlägsen den svenska i effektivitet.
Sverige blundar.
Dåligt !

Bra och dåligt.
Dåligt och bra.

Leva och dö.
Dö och leva.

Lev och dö !
Dö och lev !

Hur man tar det.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-28 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP