Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsumentens tillfälliga klagan









Hundra lådor av konsumtion
Och inte en enda hel strumpa
Finns över till att sätta på sig. ..




























Fri vers av Sefarge VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-28 08:25



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Nu när vi är för moderna för strumpstoppning...
(Men gladeligen "kopplar av" med andras magrutor och sliskiga bebisbilder?)
2021-05-29

  Kungskobran VIP
Man får gå med foten bar
inte ens strumplästen finns kvar
2021-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP