Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AIR OAIRLIG



Han var
helt uppe i det blå
Hade fallskärm
när han hoppade
ner från scenen
efter sin presentation
vid bolagsstämman
Landade mjukt trots det
hårda golvet
Fick en kall applåd
men en varm handduk
att torka händerna på
Fem mille
och fortsatt fri
sittplats i business class





Fri vers av Maria Gripenhoftner
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-28 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner