Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DONT BUY IT IT CAN RUIN YOUR LIFE AND LOOSE YOURSELF

När en diskursanalys initieras om de
självrepressenterade sk, livscoacher
terapeuter och konsulter där källor
visar att en kurs på internet för ett
certifikat samt trycka upp ett visit-
kort med sitt Cv kan praktiskt taget
vem som helst fixa helt legalt.

En hyrd domän på nätet presenterar
en förförisk presentation av konsult-
firmans tjänster.

Sen är det bara sitta vänta på Swich-
klinget i mobilen där klienter sedan
väntar på lyckans fe med sitt trollspö
som aldrig kommer.

Tyvärr så gör många av dessa självut-
nämnda internetterapeuter, coacher
och konsultföretag mera skada än nytta,
där spelet mellan en Judas eller frälsare
bedrivs med kall beräkning däri psyko-
logisk härskarteknik istället förminskar
klienten eftersom personlig utveckling
utvecklas endast av och genom sig själv
för utvecklas någon genom en andra
part blir man den parten och har alltså
inte utvecklats alls utan istället förlorat
både sig själv och pengarna.

Dessa bedragare är oftast pålästa för att
kringgå lagar och har ett socialt nätverk
av auktoritära kontakter som gör det
svårt komma åt på laglig väg och som
myndigheterna själva har problem med
att leva upp till demokrati, lagar och för-
ordningar där alla ljuger och bedrar är
anarkin stadfäst enligt en "Lex non scripta"

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2021-05-28 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP