Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hårda vinterns tid

Iskallt och rått
Mörkt och grått
Kyligt och blekt
Darrar hud och hår
Förbittrar sinne och vilja
Mörkar himlen och kyler vinden
Täcker marken med fallen snö
Förfryser de rinnande bäck
Och förseglar de mäktiga sjöarna
Bleknar träd och mark
Med glittrande vitt så långt ögat kan nå
Rensar bort de sista resterna
Av den härliga sommaren
Ty nu är det den hårda vinterns tid
Vare människor och natur
Är under dess kalla nåd




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2021-05-28 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP