Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM JAG SKULLE SOMNA

Tänk om jag somnar här

ja, tänk

Här invid Tickselbäckens blänk

Undrar ni då

vad som står på?

Ringer ni då

till farbror blå?

Somnar jag här

i grönskans famn

sover jag gott

i Jesu namn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2021-05-28 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP