Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min förebild

Du sitter bredvid mig i bilen
Precis fotat dig
Hela stassen e ny
Nyrakad, nytt rakvatten
Studentbal
Tänk att jag ser dig
Leende
Hungrig på livet
Dryga året passerat
Då allt var
Kamp
En kamp
Du tog
Nästintill
Omänskligt
Att se dig nu
Gör mig knäsvag
Av känslor
Du kommer alltid
Vara min förebild




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-05-28 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP