Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 september 2020

Alltid i fruktan
för du är
en av dom
undangömda

En evig skam
vi som kan
doftar er
överallt

Smakat en gång
inget skrymsle
är stort
nog




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-05-28 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig