Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårregn

Ett oväder
I tiden temperaturerna stiger som snabbast
När löftet om sommaren spridit sig
Fått fäste
bland fåglarna som återkom,
blommorna som valde att slå ut,
träden som blev gröna för ännu ett år

Säg då
Vad i våren
Som föranledde ilskan
Raseriet i vårregnets hänsynslöshet
Mot den sårade, sargade jorden?

Frågor ger frågor istället för svar

Var ilskan en del av den förändrande kraften?
Var det vi som valde att kalla den ond?




Fri vers av kalldusch
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-29 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch