Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(anno1588. ..)


Tebromeus under-visning



Det observerande
Jaget var en kniv som
skar genom vitt
själsligt Flor

Visade köttet där, under
ganska stor genomgrip
-ande omfattning

Så här såg människan
ut,i den anatomiska
Samhälls-teatern.

Där professorn drog ut
Texten med sina inälvor
till lyssnande åhörare


Men hur allting känns
är en annan sak

Än idag. ..

Att fundera över


För alla som ännu
bär omkring
sitt eget kött o blod

Inför det "moderna"
upplysta samhället




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-29 09:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ingenting har förändrats.
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP