Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPÄND



Inom inombords
Bor en instängd tät hård luft
Som inte andas
Den behöver andas in
Den behöver andas ut




Bunden vers (Tanka) av Maria Gripenhoftner
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-29 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner