Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Ur "Dialogerna"


MÖTE MED DJÄVULEN

Mötte Djävulen idag.

-Jaha, gjorde du de
men va sa han då ?

Han sa att han har
ledningen över allt
som sker i världen
att det är han som
styr och att ingen
kan göra nåt åt det.

-Jaha, men vet du...
jag tror fan i mig att
han har rätt.

Det är väl därför alla är
så djävliga mot varann.

-Ja, visst äre för djävligt.

Äre inte dags be han fara
åt helvete ?

-Men det är ju redan här
på jorden.

Är Coronan djävulens verk
troru !?

-Corona är den gula djävulens
verk.

~




~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2021-05-29 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP