Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅT INGEN LÄGGA LOCKET PÅ

Maj har öppnat famnen

Äntligen!

Full fart in i sköna

sommaren

Jag ser henne le

ikapp med den

Havsglitter i

blåklocksögonen

 

Låt ingen lägga locket på

Det porlar och det spritter

Låt ingen dra för en ridå

och dölja detta glitter

 

Grönskan är så grön

som den kan bli

Och hon ler

från ett fotografi

Busig, skälmsk och skämtsam

Full av charm

Liksom sommaren

så vänligt varm

 

 

Låt ingen lägga locket på

Man gnäller om ditt fnitter

De kan och vill inte förstå

Det är som fågelkvitter

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2021

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-05-29 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP