Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäms inte

Skäms inte
för att bry dig
om dig själv
Ingen annan
bör heller skämmas
för att bry sig
om dig




Övriga genrer (Aforism) av Linil VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-29 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP