Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTERBLICK I DUMIHUVETBYN (4)

Hej! hörde du hade varit
en sväng till dumihuvet-
folket i dumihuvetbyn igen
var de lika dumma som sist
du var där ?

-Dummare än någonsin !
de gå i arv och förräntar sig
på genbanken.

De sägs alla är släkt me varann
i den där byn.

-Jo, de e bara inavel alltihop
som en enda stor incestuös
familj eller kollektiv
som tänker och gör likadant
där ingen skiljer sig från mängden.




~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2021-05-29 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP