Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

På den lilla blå planeten
simmar fiskarna kring
obekymrade
om börsens upp
eller nedgång

Hjorten höjer sitt huvud
lyss till den gren som brast
och struntar helt
i råvaroprisernas prognoser

Vingar breds ut
medan örnen spanar över jorden
bryr sig inte om luftrum
eller länders konflikter

Björnen vandrar runt träden
river i blåbärsrisen
medan virkespriser
diskuteras i slutna rum

Öknens räv jagar sitt byte
medan den spanar mot himlen
oförstående inför religioner
eller trampminer

Släktled kommer
släktled består
ändå tror direktörn
kvartalsrapporten avgör




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-29 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP