Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
500 texter


Ah...haha...!

Ja, haha...här är nu 500 texter nedskrivna...

dokumenterade för eftervärlden.

Har varit med här i över 8 år...

Å, det är bland det bästa jag gjort!

Nu är jag inte ensam med mitt skrivande längre!

Vi är inte ensamma,

Vi lever tillsammans här!




Prosa av bohemen VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-05-29 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP