Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med känsla och medkänsla

Jag skriver med känsla,
och jag känner medkänsla,
två mycket viktiga saker i en
poetissas liv.
Nej jag är inte självgod alls,
jag bara känner så i mitt inre.
Jag är glad att jag har dessa
två känslor,
det gör livet så mycket lättare.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-29 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP