Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande blodlönn

Även våren dör.
Trots kärleksfull tröst.
Saknar saknaden.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-29 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP