Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vänner

Vandra i sanden
le åt den vackra himlen
gråta tillsammans

skräms inte bort av tystnad
väntar tålmodigt ibland

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-29 21:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint med både ljus och mörker. Effektfullt.
2021-06-01

  Susen VIP
Vänskap som är äkta, vackert beskrivet :)
2021-05-30

  ULJO
Äkta vänskap
2021-05-30

  Bibbi VIP
Underbart att ha det så.
2021-05-30

  Monika A Mirsch VIP
... att vänta i ditt sällskap, Eva, en mjuk upplevelse!
2021-05-30

  Peter Olausson VIP
Sant om äkta vänner!
2021-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP