Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


luSt

 

 

Jag kände våren viska försiktigt,

slå med sina vingar vintern ut

bana väg åt solens gryning

en himmelsfärd utan slut.

 

En sen kvällning hörde jag skratten

från fåglarna vid älvstranden till

hur måsarna kivades, lekte och åt

mera strips än nyfångad sill

 

Den tidiga morgonen gick jag barfota ut,

kände nygrott gräs kittla tårna

för så är det att vintern är äntligen slut

och sommaren väntar i vråna

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-29 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP