Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vansinnet i att hoppas och tro på det orimliga (obesvarad kärlek)


Hoppets högresta vålnad



med en krona i sitt blonda hår
av gnistrande dagg reste hon sig


Hög som en dröm


-ögonen tårade sig, själen stod i lågor
höga nog att hota hela spektaklet,
men hon bara log full av torrt mjugg







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-05-29 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP