Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ONDA ARVET

Varför var Hitler så retlig och arg
och främst på judar ?

Somliga gör gällande att de inte lät
honom komma in på konstfack,
andra att han hade för liten genital
och till råga på det var impotent,
men även pappa Alois ständiga
misshandel av honom samt att Alois
Hitler (1837-1903) kom till genom
en kärleksnatt mellan pigan Maria A.
Schicklgruber (1795-1847) och sonen
i en förmögen judisk familj vid namn
Frankenberger vilket förklarar Adolf
Hitlers judiska profil mm,
trots osäkert källmaterial om Alois
biologiske far.

Däremot är Einsteins Y-DNA kromosom-
grupp Hablo E1b1b1 2 bekräftat nära
identisk besläktad med Hitlers E1b1b1.

Både Hitler och Einstein var Asbergare
även om diagnosen inte var känd under
deras livstider men Asbergsyndromet
är känt för sina aggressivare patienter
på psyken,och vad beträffar Hitler så
var psykopaten i honom den mest ut-
märkande medan Eva Braun endast
märkte av hans Asberg syndrom och
istället för kärlek och sex blev det hat
och krig.

Beträffande hans Antisemitism började
den först gro under fängelsetiden till-
sammans med Rudolf Hess efter den
misslyckade statskuppen genom studiet
av den judiske psykiatrikern och krimi-
nalantropologen Cesare Lombroso (1835-
1919) vars giftiga soppa av rasbiologisk
Atavism kopplad till kriminella intellekts
degenerering i samhället som lät honom
hitta offer för sitt ohejdade hat.

Det lät inte lite obildat när han kallade
Judar för råttor på samhällskroppen,
för råttor tillhör ju en annan art (rattus)
än människan (homo sapiens) även fast
alla levande arter är mer eller mindre
besläktade på biologisk grund är det att
benämna människor som råttor hoppa
lite väl långt i metamorfosens utveck-
lingskedjan.

~









Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2021-05-30 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP