Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag med syre


Trots att mörkrets dimma
Lagt sin tyngd mot fälten
Kvävt rosornas leende
Letar sig en solstråle fram i horisonten

Ett skimmer
Som får den röda färgen att glittra
Värmer den stela stjälken

Strålarnas blygsamma ankomst
Lättar på sädesslagens hjärtan
Får rosornas mungipor att dra




Fri vers (Fri form) av anonymhej789
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-30 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymhej789