Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halslinje

det finns en sträcka på din hals

den leder till visshet

när vi kommer fram till resmålet,
till återvändsgränden,
där halsen viker av mot käklinjen

ska jag vila




Fri vers (Fri form) av TinaNahkuri VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-01 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kroppen har många linjer; somliga är som gjorda för att följas.
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP