Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Harmoni lever i en evig balans av väldiga krafter
Där den ena motsvarar den andre med jämlikt styrka
Kampen mellan de motstridiga och samarbete mellan de liksidiga
Utgör den naturliga balansens harmoni
Krafter som drar ifrån den ena och enar den andra
Varandras motsatser men akt eviga likheter
Ingen av dem kan existera utan den andre
Kaoset förödande välde väntar att härja denna värld
Om den ena kraften övertar den andre
Ty utan jämbördig balans av naturens mäktiga krafter
Kan det inte uppstå en värld av harmoni




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2021-05-30 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP