Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

En ny dag, en ny gryning
Det gamla bakom oss
Framtiden framför våra fötter
Oviss men akt lovande
För den som ser utmaningen
Istället för hinder
Nya chanser åt den villiga att ta
Varje dag är ett nytt tillfälle
Att finna sin sanna kallelse
Ty livet är ett äventyr
Evig och konstant
Stannar ej för vår vilja
Stora män lär sig att vandra genom den
Som dennes ärelystna följeslagare
Dag och dag, gryning efter gryning
Vandra dem mot äventyrets mål
Ära och framgång i evigheters tid
Genom livets stora utmaningar




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-05-30 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP