Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny tid

En ny tid har slagit till
Lämnat det gamla bakom sig
Med hopp och förväntan kommen
Åt det folk berusad av
Den euforiska optimismen
Tron på framtidens tid är här
Strålar lika starkt som ljuset
I det väldiga mörkret
Ty endast med tron på en bättre värld
Inför den osäkra resan genom denna nya tid
Kan människans anda fortsätta frodas och blomstra




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2021-05-30 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP