Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan uppenbarar sig impulsivt
reaktionen yttrar sig instinktivt.

Känslorna varierar succesivt
mellan förväntansfullt och depressivt.

När man längtar innerligt intensivt
påverkas känslolivet suggestivt.

Längtans mål är som regel attraktivt
eller förhållandevis expansivt.

Om längtan fokuserar kollektivt
förväntar man sig något konstruktivt.

Med längtan skapas något selektivt
som bör leda till något kreativt.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-30 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström