Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt apropå

 

 

brisen bär häggdoft 

försommaren hittar hit

solsmekt maskrosstånd




Bunden vers (Rim) av Per Rydberg
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-30 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg