Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglig

Är det någon som längre har något behov av mig
tänker jag när jag sitter och skriver.
Jag hör barnbarnen skratta utanför fönstret
reser mig upp och tittar på dem
de ser mig inte, upptagna av sin lek
rödbrusiga och friska.
Vad bryr de sig egentligen om mig
där jag sitter med min penna och skriver,
kanske lite i alla fall




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-30 11:11



Bookmark and Share


  ULJO
De bryr sig mer än man tror
2021-05-31

  Öknens Ros VIP
Barn är barn, och jo, de bryr sig om ibland i alla fall.
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP