Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror du känner mig

du tror att du känner mig
att du vet nånting om vem jag är på riktigt
bara för att du ser vad som finns på ytan

om du inte har sett mera än så
är det som att tro att du kan uttala dig om en bok
när du inte har läst den – du har bara sett omslagsbilden




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-30 12:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vem är jag,
som jag ser mig själv
eller som andra ser mig
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP