Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konformismens välde

när vi föds
och när vi är barn
är varenda en av oss unik

tyvärr tycks det vara
samhällets mål
att vi alla ska bli så lika som möjligt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-30 13:42



Bookmark and Share


  rostspik
"Polera din folkvagn bäst tusan du vill,
när jag far förbi, då står folkvagnen still."
2023-10-08

  Bodingen VIP
Samhället får chocken
då man ej följer flocken
tänk att med egen vilja
från resten av sig skilja
därför tar en stänkare
hyllar alla oliktänkare
2021-06-01

  Kungskobran VIP
Först när man är lik
är man med alla andra lik
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP