Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOMT EFTER ER

Det är tomt efter er

nu när grönskan är här

Ni som lyssnade på

den som nu sitter här

Ni som kom med de svar

jag behövde just då

Nu finns minnena kvar

under hjärtats "Låt stå!"

 

Det är tomt efter er

kära mor, käre far

Fotoalbumen talar

om tider som var

Era leenden finns

i mitt hjärta var dag

Jag ler själv när jag minns

stödet när jag var svag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-05-30 15:00



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fint nedtecknat Larz.
2021-06-01

  stormengudrun VIP
Rörande och Berörande:-/
2021-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP